Boldenone Equipoise Werking Bijwering En Resulaat Weet Wat Je Magazine Verwachten!

Boldenone Equipoise Werking Bijwering En Resulaat Weet Wat Je Magazine Verwachten!

Het is een zeer kleine verandering in een toegevoegde dubbele binding op de carbon één en twee positie. Een belangrijke opmerking over de verschillen in deze twee steroïde hormonen; Nandrolon heeft een sterk progestageen karakter, terwijl Boldenone geen progestagekenmerken heeft. CutkurenBoldenone is ook geschikt voor cutkuren omdat het een lage vochtretentie heeft en het de vasculariteit vergroot. Tevens is de kans op gynaecomastie erg klein omdat het zich niet bindt aan de progestaronreceptoren. Je kunt boldenone prima stacken met wintrol, testosteron propionate, trenbolone acetate of parabolan.

Het gaat er ook van uit dat ernstige schade niet is toegebracht aan de hypothalamus-hypofyse-zaadbalk-as (HPTA) als gevolg van onjuiste anabole steroïde suppletie. Boldone staat ook bekend om het verhogen van het aantal rode bloedcellen, een eigenschap die wordt gedeeld door de meeste andere anabole steroïden. Er zijn echter problemen over hoeveel Equipoise het aantal rode bloedcellen kan verhogen. Tijdens cuttenBoldenone kan ook behulpzaam zijn als je wilt droogtrainen. Dit zorgt ervoor dat je langer kunt trainen en dus sneller vet verbrandt.

  • Als testosteron wordt gebruikt als basissteroïde in uw cyclus, zal onderdrukking geen probleem zijn.
  • Vrouwen die meer spiermassa willenBoldenone is ook geliefd bij vrouwen.
  • Tegelijkertijd kan de extreem traag werkende aard van de verbinding het moeilijk maken om de bloedspiegels onder controle te houden, en alternatieve steroïden kunnen de voorkeur hebben.
  • Voor vrouwelijk gebruik is 50 mg Equipoise per week een standaard dosis.

Helaas brengt een calorie tekort ons spierweefsel in gevaar omdat het lichaam vaak zal nemen wat het nodig heeft om aan de energiebehoefte van ons weefsel te voldoen. Buiten het gebruik van prestatieverbetering, heeft Boldenone een tijdlang succes gehad als steroïde voor mensen. De steroïde had enig succes bij het behandelen van spierafbraakziekten en osteoporose, maar zou uiteindelijk plaatsmaken voor andere steroïde opties.

Testosteron

De anti-oestrogeenmedicijnen die u kunt kiezen, zijn onder meer selectieve oestrogeenreceptormodulators (SERM’s) zoals Nolvadex (Tamoxifen-citraat) en aromataseremmers (AI’s) zoals Arimidex (Anastrozol). AI’s blijken het meest effectief te zijn omdat ze het aromatase-proces remmen en het totale serum oestrogeen niveau verlagen. Hoge oestrogeenspiegels kunnen problematisch blijken te zijn in de bevordering van gynaecomastie, overmatig vasthouden van water en hoge bloeddruk. EQ zal je enorm beschermen tegen dit verlies van weefsels, en het heeft ook aangetoond dat het een aantal erg mooie conditionerende effecten op het lichaam heeft. Als Equipoise iets gemeen heeft met een ander anabool steroide hormonen, zou het testosteron zijn, maar EQ zoals het algemeen bekend is, is uniek op zichzelf. Al decennia lang werd aangenomen dat Equipoise sterk leek op Deca Durabolin (Nandrolone Decanoate).

Boldenone Geschikt Voor Bulkuren En Cutkuren

Boldenone zorgt er namelijk ook voor dat je uithoudingsvermogen een flinke increase krijgt. Dit maakt het heel aantrekkelijk voor duursporters die uren achterelkaar moeten https://www.toolguru.in/oxymetholone-hoe-te-nemen-2/ blijven presteren. Boldenone is geen hepatotoxische anabole steroïde en zal geen stress of schade aan de lever veroorzaken. Zorg ervoor dat uw dieet cholesterolvriendelijk is en voldoende omega-vetzuren bevat. Het gebruik van veel cardiovasculaire activiteit wordt ook sterk aanbevolen. Natuurlijk, de introductie van een AI om oestrogene effecten te bestrijden, kan mogelijk de onjuiste lipidenprofielen verbeteren en moet worden overwogen bij het plannen van uw cholesterolmanagement.

Als een veterinaire steroïde staat Equipoise bekend om zijn gebruik bij paarden, vandaar de naam “Equipoise” en de gelijkenis met het woord “Paardensport”. EQ wordt vaak aan paarden gegeven in een poging het magere lichaamsgewicht te verhogen, wat gedeeltelijk te wijten is aan het vermogen van de steroïde om de eetlust te verhogen. Vrouwen die meer spiermassa willenBoldenone is ook geliefd bij vrouwen.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *