حمام ترکی 

در واقع حمام ترکی را باید جزو  حمام های عمومی دانست که  ارتباط محکمی با دوره امپراطوری عثمانی دارد.، در حمام های ترکی  تمرکز بیشتر  روی آب می باشد.
کاربرد حمام ترکی در قدیم ،  همانند سونا بخار های امروزه بوده است.
 حمام ترکی ها  از گذشته تا به امروز طرفداران بسیاری زیادی دارد.
این سبک حمام ها، گرمای خودشان را از طریق گرمایش از کف، از سقف و همینطور از نیمکت هایی که جریان هوای گرم در درون خود دارند، تامین می کنند.
 حمام های ترکی به داشتن رطوبت 99 درصد معروف هستند.  در این حمام ترکی  گرمای مرطوب وجود دارد که آن دما در سراسر اتاق ثابت و یکسان نیست.  هر چه بالاتر بروید گرمتر می شود. تقریبا در کف حمام ، دما بین 158 الی  194 درجه حفظ می شود و در ارتفاع حدود 1.5 متری، دما حدود 212 درجه خواهد بود .

 

 

 فواید حمام ترکی  

حمام ترکی باعث افزایش ظرفیت تبادل اکسیژن در ریه ها و سیستم برونش در بدن می شود. حمام ترکی نسبت به سوناها استرس کمتری به بدن وارد می کند. برای افرادی که از استرس و اضطراب رنج می برند، حمام ترکی به آرام کردن سیستم عصبی بدن کمک می کند. همچنین پوست را صاف و نرم می کند، بنابراین برای افراد مبتلا به آکنه پوستی بسیار مفید است. همچنین منافذ پوستی را باز می کند و غدد تعریق را فعال می کند. این کار باعث می شود سموم و ناخالصی های پوستی از بین برود و گردش خون  زیاد شود. 
حمام ترکی باعث مرطوب شدن مجرای تنفسی می شود. همچنین در کمک به کاهش علائم سرماخوردگی، سرفه، برونشیت، سینوزیت. به تاخیر انداختن پیری پوست تاثیر گذار می باشد، زیرا باعث اکسیژن رسانی بیشتر و احیای بافت ها می شود.